Toyota RAV4

Rijles in een Toyota RAV4
Bij Rijschool Afrit Meppel heeft kwaliteit voorrang. Daarom is er gekozen voor de Toyota RAV4 Hybrid. Hierbij werken een benzine- en elektromotor naadloos samen voor een zuinige en krachtige manier van rijden. De brandstofbesparing en vermindering van CO2 uitstoot maken Toyota Hybrid erg populair. DSC_0049Wat zijn de voordelen van het rijden in een automaat.

– Er hoeven geen handelingen in de vorm van koppelen en schakelen te worden verricht, waardoor men zich geheel kan concentreren op de weg en ontspannen kan rijden.

– Het schakelen met een automaat gaat heel soepel, wat het comfort verhoogt. Sommige mensen hebben van nature weinig feeling voor het op- en terugschakelen.

– Een aantal pluspunten van het rijden in een Toyota RAV4:

  • rijden met Toyota Safety Sense. Dit omvat een reeks aan hulpsystemen die uw veiligheid bewaken en helpen in uiteenlopende omstandigheden, van anticiperen op potentieel gevaarlijke situaties tot het herkennen van verkeersborden.
  • milieuvriendelijk door Hybrid systeem

Je kunt kiezen voor het rijden in de Toyota RAV4, maar wil je in een kleinere auto rijden dan kies je voor de veilige en behendige Skoda Citigo automaat.IMG_2035

  • Je eerste 2 uur durende rijles voor slechts € 65,-
  • Meld je een nieuwe leerling aan, dan krijg je de volgende rijles gratis!
Contact
Rijschool Afrit Meppel Kiel 4
7944 RA Meppel
Tel: 06 - 14964960
Email: info@afritmeppel.nl

Theorie leren