Gastenboek

Heb je les gehad bij Rijschool Afrit Meppel? Laat dan hieronder weten wat je er van vond!

124 reacties op “Gastenboek
 1. Nataliia says:

  Dat was een plezier om rijlessen van meneer Dolf te krijgen. Dolf is heel ervaren, geduldige, vriendelijke en aardige instructeur.
  Ik ben ook in één keer geslaagd. Hartstikke bedankt meneer Dolf voor alle motivatie en zelfvertrouwen die je inspireert

 2. William says:

  Top instructeur. Hij laat je je best doen, maar blijft nog rustig en aardig als je fouten maakt.

 3. Jessica van den Burg says:

  Dolf is heel geduldig en blijft rustig, ook als je fouten maakt. Hij geeft goede tips en praktische advies. Ik raad zeker aan om rijlessen bij hem te nemen!

 4. Daniëlle den Otter says:

  Dankjewel Dolf voor al je geduld en alle mooie lessen. Was altijd rustig in de auto wat heel fijn was. Ik ga je pepermuntjes nog missen die ik elke les weer kreeg. Heel erg bedankt voor alles wat je mij heb geleerd!

 5. Pieter says:

  Ik heb ruim een jaar mogen lessen bij Dolf. De kalmte die hij uitstraalde en wilde overbrengen, was bewonderenswaardig. Elk probleem waar je tegenaan liep/reed, werd systematisch uitgelegd door de auto even aan de kant te zetten voor lering en reflectie. Een uitstekende leermeester!

 6. Dimitrie says:

  Begin januari in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. Fijne lessen gehad, mooie gesprekken, mooie ritten. Dolf is eindeloos geduldig, ik ga de pepermuntjes missen. Kies je momentje, pak je momentje. Dat hoor ik nog als ik aan het rijden ben. Fijne rijschool, een aanrader !

 7. Marieke says:

  Dankzij de lessen en het eindeloze geduld van Dolf ben ik vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik ben 53 en had niet meer verwacht mijn rijbewijs nog te kunnen halen. Op meerdere momenten in mijn leven heb ik rijles gehad en examens gedaan. Het lukte maar niet. Ik had weinig zelfvertrouwen. Dolf heeft mij ervan overtuigd dat ik het kon. Heel veel geleerd in de lessen, veel plezier gekregen in het autorijden. De manier van lesgeven was voor mij heel prettig. Ik zou iedereen aanraden om bij Rijschool Afrit Meppel te gaan lessen. Ook belangrijk; een hele fijne lesauto. Dolf, bedankt voor je lessen, goede raad en vooral geduld.
  Groetjes Marieke

 8. Belinda says:

  Gistermorgen 31 maart ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!
  Ik wil Dolf heel erg bedanken voor alle gezellige en leerzame rijlessen. Dolf is een hele lieve rustige man, het is zo ontspannen rijden!Je kan hem alles vragen, hij komt dan met mooie tips/tops echt geweldig, want daardoor heb ik mijn rijbewijs kunnen halen !Ik vind Rijschool Afrit Meppel zeker een aanrader voor iedereen!

  Bedankt Dolf,z onder u had ik het nooit gered en al helemaal niet in 1x
  Beantwoorden

 9. Elske says:

  Gisteren in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Dolf is een fijne instructeur die met veel rust en geduld te werk gaat. Dolf laat weten wanneer je iets beter kan doen en ook hoe je dit het beste kan aanpakken. Ik heb de rijlessen als zeer prettig ervaren.

 10. Elias says:

  Zeer goede begeleiding van Dolf, hij legt alles goed en duidelijk uit en focust op de punten waar je nog moeite mee hebt. Een erg goede ervaring!

 11. Matthijs says:

  Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb de rijlessen als zeer prettig ervaren, ben eigenlijk nooit met tegenzin gegaan. Dolf is een ervaren instructeur, die rust geeft en goed kan inschatten wat je verbeterpunten zijn. Daarnaast is de sfeer wel goed en de prijs kwaliteit-verhouding ook voordelig. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen. Dolf, nogmaals bedankt!

 12. Thierry says:

  Zeer fijne rijlessen gehad met Dolf. Hij neemt de tijd voor je en blijft onder alle omstandigheden kalm. Fouten maken is hier niet erg en ik voelde mij altijd op mijn gemak. Bedankt voor de mooie tijd!

 13. Arthur van Steenwijk (Andy) says:

  Hey Dolf het heeft even mogen duren maar dan toch na veel wikken en wegen na een lange tijd heb ik vorige week mogen afrijden en geslaagd in een keer, met dank aan jou. Ik bedank je voor de gezellige lessen en de vele leer momenten. Nu zal ik de echte kilometers gaan maken in mijn eigen auto. Je bent zeker een aanrader, maar na onze gesprekken: volgend jaar je verdiende pensioen waar je collega een deel van je over neemt, die ik ook zeker aanraad om bij te lessen. Hij is rustig en denkt hard met je mee.

 14. Indy says:

  Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs
  Dolf is een zeer aardige en geduldige rij instructeur. Ik heb met plezier mogen rijlessen

  Bedankt

 15. Ilse says:

  Dolf is een fijne, rustige en geduldige instructeur. Hij komt afspraken na en geeft opbouwende feedback. Hij heeft er voor gezorgd dat ik in 1x geslaagd ben!

 16. Michelle says:

  Ik heb goede en fijne lessen gehad van Dolf. Hij is een rustige rijinstructeur en dankzij hem ben ik in 1 keer geslaagd!

 17. Olivier says:

  Ik heb de rijlessen van Dolf altijd als zeer prettig ervaren. Hij legt alles rustig en duidelijk uit mede hierdoor ben ik tenslotte in 1 keer geslaagd. Ik ga de gezelligheid en de pepermuntjes zeker missen(;

  Een echte aanrader dus voor iedereen die wil beginnen met zijn of haar autorijbewijs!

  Hartelijk bedankt Dolf!!

 18. Kris says:

  Vanochtend in 1x geslaagd, dit allemaal dankzij Dolf.
  Heb ontzettend veel geleerd en vooral veel minder onzeker nu door altijd de positiviteit van Dolf.
  Ik heb super leerzame, leuke en zeker ook gezellige lessen gehad.

  Bedankt Dolf!

 19. Kelly says:

  Erg rustig en leerzame lessen. Door de lockdown heb ik een poosje op mijn examen moeten wachten maar dankzij Dolf heb ik het nu toch mooi in 1x gehaald!
  Bedankt Dolf

 20. Janieke says:

  Vanmiddag ben ik geslaagd. Ik heb altijd fijne en leerzame lessen gehad, waarbij alles rustig werd uitgelegd. Bedankt Dolf!

 21. Ilse Bloemberg says:

  Fijne en leerzame lessen gehad bij afrit Meppel.
  Bedankt voor alles Dolf!

 22. Lijske Mulder says:

  Jaaa, vanmorgen geslaagd voor m’n rijbewijs! Ik heb een fijne ervaring gehad, Dolf is altijd geduldig met je en legt alles duidelijk uit. Dus zeker een aanrader.

  Dolf, bedankt voor de leerzame lessen!

 23. Sarah says:

  Afgelopen week heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ik heb veel gehad aan de aanpak van Dolf.
  Als er een keer iets mis ging, werd de auto wel eens aan de kant gezet zodat we in rust de situatie konden evalueren. Dat was fijn want zo kan je goed leren hoe je bepaalde verkeerssituaties beter kan aanpakken. Ook na afloop werd er altijd even teruggekeken op de les en wist je goed waar je de volgende keer aan moest denken. Dolf heeft me ook geleerd dat het heel oké is om fouten te maken en niet te veel druk op jezelf te leggen. Al met al een fijne ervaring!

 24. Jolijn says:

  Vandaag in 1 keer afrijden mijn rijbewijs gehaald! Tijdens de lessen heel rustig en duidelijk uitleg gekregen bij lastige situaties. Dan zochten we even een plekje op om te stoppen en keken we terug op wat er was gebeurd en hoe we dat hadden kunnen oplossen. Hierna deden we dezelfde soort situatie opnieuw. Zo kwam ik tijdens het examen bijna niet voor nieuwe verassingen te staan. Er werd goed en rustig om gegaan met mijn stressmomentjes, dit was super fijn.

  Zeker een aanrader!

 25. Yari Veijer says:

  Fijne en gezellige lessen achter de rug waarbij alles altijd rustig werd uitgelegd, inmiddels geslaagd!

 26. Martijn says:

  Ik heb vandaag mijn rijexamen gehaald. Ik zat eerst bij een andere rijschool, maar daar had ik een deel van mijn zelfvertrouwen verloren. Dankzij 10 lessen bij deze rijschool met rustige uitleg, nabesprekingen na het rijden en uitleg bij lastigere situaties heb ik mijn zelfvertrouwen bij het rijden terug en het examen gehaald. Zeker aan te raden! Bedankt voor alle lessen!

 27. Yuliia Kolot says:

  Was reeds in het bezit van een Oekraïens rijbewijs dat echter niet in Europa wordt geaccepteerd . Via Dolf heb ik de regels van het Nederlandse verkeer duidelijk en rustig uitgelegd gekregen . Omdat ik reeds een rijbewijs had was dit zeker in het begin lastig voor mij en voor Dolf want iets wat je ooit hebt aangeleerd is lastig om dit dan weer af te leren .
  Dolf zijn geduld en duidelijke uitleg hebben ervoor gezorgd dat ik na een aantal malen toch ben geslaagd voor mijn Nederlands rijexamen waar ik heel blij mee ben .

  Dolf nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking .

  Groeten Yuliia Kolot

 28. Martijn Visser says:

  In één keer geslaagd! Bij fouten werd er rustig uitgelegd hoe je dit kan aanpakken en oplossen en dat was super fijn voor mij. Als je iets niet snapte, legt hij het graag nog een keer uit. Ook het evalueren van de les vond ik fijn, zodat je je weer kon voorbereiden op de volgende les. Bedankt Dolf voor de leuke lessen!

 29. Clarinde Talen says:

  Hele fijne en leerzame lessen gehad bij afrit Meppel. Bedankt voor alles Dolf!

 30. Jelle says:

  Vandaag in 1 keer geslaagd! Dolf was een fijne en rustige instructeur met wie ik gezellige lessen heb gehad. Zeker een aanrader!

 31. Justin says:

  Vandaag in 1x geslaagd voor mijn examen. Ik vond lessen bij Dolf altijd erg leuk en gezellig. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd, wat erg prettig is. Zeker een aanrader! En bedankt voor de pepermuntjes hè Dolf 😉

 32. Tamir says:

  Super gezellige en toffe rijlessen gehad, zeker aan te raden!
  Alles stap voor stap en rustig, niks voelt gehaast!

 33. Karin says:

  Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs.
  Zeker een aanrader, deze rijschool.
  Heel erg bedankt voor de lessen Dolf!!

 34. Roene says:

  ik heb altijd fijne autorijlessen gehad. Dolf is een hele rustig en aardige rij-instructeur. Hij legt alles duidelijk en goed uit.

 35. Krijn says:

  Ik vond lessen altijd heel nuttig en advies werd altijd op een rustige manier geleverd. Dat vond ik altijd heel fijn tijdens de lessen 🙂

 36. Leonie says:

  Bedankt voor de rijlessen! Ik heb met veel plezier jouw rijlessen gevolgd. Hierdoor ga ik nu vertrouwd de weg op. Een echte aanrader!

 37. Kas Theunissen says:

  Een hele fijne opleiding bij Dolf gehad. Een hele aardige, rustige en gezellige rijinstructeur. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs hier heb gehaald. Zeker een aanrader.

 38. Martijn Buitenhuis says:

  Rijlessen van Dolf heb ik als zeer prettig ervaren. Dolf is goede instructeur, die mij veel zelfvertrouwen gaf achter het stuur. De manier van lesgeven is rustig en met duidelijke uitleg. Kortom Afrit Meppel is een dikke aanrader!

 39. Floor Visser says:

  Ik ben erg lang bezig geweest met mijn rijexamen. Uiteindelijk na 3 keer zakken overgestapt naar deze rijschool. Hier super fijne les gehad, motiveerde mij en gaf mij weer meer vertrouwen achter het stuur. Top gehad en ook belangrijk na deze lessen meteen geslaagd !
  bedankt !!

 40. Stijn Lijster says:

  geslaagd door Dolf!! hij motiveert goed en is makkelijk als je een keertje niet kan of dat je je les moet verplaatsen. de pepermuntjes maken het ook extra gezellig. hij is rustig en je kan een leuk praatje met hem maken.

 41. Ramon says:

  Dolf is een rustige man die onder het lessen zijn hoofd altijd koel houdt en goede feedback geeft, kortom een hele goede rij-instructeur. Zeker een aanrader

 42. Matthijs says:

  Binnen een korte periode mooi vlot mijn rijbewijs kunnen halen dankzij Dolf!
  Tijdens de lessen legt Dolf alles goed uit en leer je van je gemaakte fouten.
  Het inplannen van de lessen ging heel makkelijk en was goed te combineren met mijn late schooltijden.

 43. Manon Compager says:

  Vanmorgen in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. IK zal nog regelmatig aan je lessen terugdenken Dolf! Super bedankt!

 44. Laurentz says:

  fijne lessen, goede instructeur en vanochtend in één keer geslaagd(door de instructeur).

 45. Hilleen says:

  En ook ik ben vanmorgen in 1 keer geslaagd! Dolf legt alles rustig en duidelijk uit; de sfeer tijdens de lessen is gezellig en relaxed, dat zorgt ervoor dat je je erg op je gemak voelt. Fouten maken mag en als dat gebeurt, krijg je echt feedback waar je iets mee kan waardoor je optimaal van je fouten leert. Met andere woorden: zeker een aanrader!

  Dolf, super bedankt!

 46. Carolien says:

  Goede rijschool en bovendien een fijne, geduldige instructeur met een positieve instelling. Ben ontzettend blij met mijn rijbewijs!

 47. Nonna says:

  Vanmiddag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb hele leuke, fijne en leerzame lessen gehad bij dolf. Afrit meppel is zeker een aanrader!!

 48. Isa says:

  Vandaag in 1x geslaagd dankzij de leuke en leerzame lessen van Dolf! Dolf blijft altijd rustig en geeft een goede feedback tijdens de lessen. Afrit Meppel is zeker een aanrader!

 49. Stefan Kuiper says:

  Gisteren in een keer geslaagd. Dit dankzij de super leuke lessen die ik van Dolf gekregen heb. Zeker een aanrader. Bedankt voor alle Dolf!

 50. Esther says:

  Vanmorgen in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dolf geeft duidelijke uitleg en goede feedback. De lessen zijn leerzaam en gezellig. Rijschool Afrit Meppel is zeker een aanrader!

 51. Thom Bremer says:

  Geweldige rijinstructeur en erg rustig en legt alles goed uit en neemt de tijd voor je.

  Het pepermuntje is altijd een oppepper

  Bedankt voor alles dolf!

 52. Ariën koolmees says:

  Bedankt voor de super leuke tijd samen.
  Echt een aanrader en legt alles goed uit.
  Heel erg bedankt.

 53. Velda says:

  Dolf, hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Mede dankzij jou ben ik geslaagd! Heel geduldig en rustig in de auto, wat je zelfvertrouwen verbeterd!

  Zeker een aanrader!

 54. Corné Talen says:

  Ik ben ook geslaagd voor het rijbewijs. Dolf, bedankt voor de leerzame lessen. Je bleef altijd rustig ik heb veel geleerd. Kortom, een top rijschool die ik bij iedereen kan aanbevelen.

 55. Linde says:

  YES, ik ben geslaagd!!
  Graag wil ik Dolf bedanken voor de leuke en zeer leerzame rijlessen!

  Ik kan iedereen rijschool Afrit Meppel adviseren.

 56. Ovide says:

  Dolf geeft fijne lessen en er hangt altijd een gezellige sfeer in de auto! ook wordt er duidelijke uitleg gegeven en er is aan het einde van de les altijd een korte evaluatie over de les!

  al met al een hele prettige rijschool/instructeur

  bedankt Dolf!

 57. Christel says:

  Gisteren geslaagd dankzij de geweldige lessen van Dolf! Door de goede feedback kon ik mezelf telkens verbeteren. Dolf heeft ervoor gezorgd dat ik nu zelfverzekerd achter het stuur zit. Rijschool Afrit is dan ook echt een aanrader.
  Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!

 58. Yasmijn van der Sluis says:

  Leerzame en leuke lessen!
  Bedankt Dolf!

 59. Laura says:

  Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij de leerzame en leuke lessen van dolf!
  Iedere les kan je al je 100 vragen aan dolf stellen en reflecteert hij altijd samen hoe de les ging, dat vond ik erg prettig!
  Verder blijft dolf altijd rustig en is een foutje maken nooit erg, waardoor de sfeer in de auto altijd goed is en je steeds zekerder wordt van jezelf.

  Heel erg bedankt dolf!!

 60. Martine says:

  Ondertussen al weer een paar weekjes in het bezit van m’n rijbewijs. Nu lekker alleen in de auto en dat dankzij de lessen van Dolf. Bedankt daarvoor! Ik ga de gezelligheid en de pepermuntjes zeker missen.

 61. AnneCarlijn says:

  Super leuke lessen gehad bij Dolf! Iemand die geduld heeft wat ik zeker nodig had! Elke les weer een Lekker pepermuntje. Nogmaals heel erg bedankt Dolf!

 62. Nika says:

  Genoten van alle leuke lessen bij Dolf zeer leuk!!

 63. Dion says:

  Zeker een aan te raden rijschool.
  Dolf heeft veel geduld en zorgt voor een prettige sfeer in de auto.
  Als je lessen van goede kwaliteit zoekt ben je hier goed.

 64. Iris says:

  Het waren hele fijne rijlessen. Dolf bleef altijd rustig en kalm en nam de tijd om iets uit te leggen. Hierdoor ben ik gisteren in één keer geslaagd!

 65. Sander says:

  Wat een toprijschool, Dolf altijd rustig en kalm, geeft complimenten als het goed gaat en corrigeert rustig en duidelijk als iets niet goed ging. Werkelijk super, dit kan ik iedereen aanraden!

 66. Sandra says:

  Ik heb een hele fijne en leerzame rijopleiding gehad bij rijschool Afrit Meppel.
  Deze rijschool is zeker aan te raden.
  Ik wil Dolf bedanken voor de leerzame en gezellige lessen.

 67. Rita says:

  Door de leuke en fijne lessen van Dolf ben ik vanochtend in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Zeker een aanrader!

  Heel erg bedankt Dolf!

 68. Stijn says:

  Dolf zijn lessen zijn zeker een aanrader voor iedereen die onder goede begeleiding en gezellige lessen zijn of haar rijbewijs wilt halen! Ik ben in één keer geslaagd dankzij de goede hulp van Dolf! Bedankt voor alles Dolf en ik ga de pepermuntjes zeker missen (;

 69. Laura says:

  De lessen die Dolf geeft zijn echt super! Zeker een aanrader, hij neemt alle tijd om je de dingen te leren en doet dat erg zorgvuldig. Ik heb een gezellige tijd gehad en ga het lessen zeker missen nadat ik in 1 keer geslaagd ben voor mijn rijbewijs. Zonder Dolf was dit niet gelukt, bedankt!

 70. Justin Ruiter says:

  Dolf is een lekker rustige instructeur waar je goed en vertrouwd kan lessen. Je kan alles vragen, een leuk praatje maken en na de les praat je even over hoe de les ging. Ik ben in een keer geslaagd! Helaas ga ik het pepermuntje tijdens elke les wel missen.

 71. Karim says:

  Bedankt voor de fijne rijlessen. Echt een aanrader om bij Dolf te lessen!

 72. Esmay says:

  Geweldig leuke en leerzame lessen! Heb een geweldige tijd gehad en een goed resultaat!! Ben in 1x geslaagd!

 73. Robin says:

  Hele leerzame en gezellige lessen met Afrit Meppel mee kunnen maken met tot gevolg het behalen van mijn rijbewijs! Er wordt goede uitleg gegeven tijdens de lessen en goede feedback. Zeker een aanrader!

 74. Alexander says:

  Dankzij de goede lessen van Dolf en het rustig herhalen als je iets fout deed in 1X geslaagd voor mijn rijbewijs. Zeker een aanrader!

 75. Rowan says:

  Ik vond het een zeer leuke maar leerzame tijd, genoeg geleert, bij fouten werd het perfect uitgelegt,
  Dolf is een zeer rustige man, en legt alles top uit.

  na de les reflecteer je de rijles met hem en kan hij precies uitleggen hoe het ging wat beter kon, deze rijschool is zeker een aanrader.!!!!!

  Bedankt dolf!

 76. Wessel Terpstra says:

  Fijne lessen en zeker een aanrader! Altijd goed advies en duidelijk.

 77. Jaime says:

  Zeer prettige sfeer tijdens de lessen en dankzij dit in 1x geslaagd!

 78. Stijn says:

  Ik heb de lessen bij Dolf als zeer prettig ervaren. Hij legt de instructies duidelijk en rustig uit. Wat ik zeer fijn vond. Je kan alles vragen.

  Bedankt voor de leuke lessen!

 79. Marianne says:

  Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Dit is gelukt in 1 keer, door de rijlessen van Dolf. Tijdens de rijlessen voelde ik mij erg op mijn gemak. Dit gaf mij het vertrouwen om mijn rijbewijs te halen.

  Bedankt Dolf!

 80. Lisa says:

  Vandaag geslaagd! En dat was niet gelukt zonder de lessen van Dolf. Een mooie rijschool met een fijne rijinstructeur. Ik heb leuke lessen gehad en ga zelf ook maar een rol pepermuntjes aanschaffen in de auto! 😉

 81. Daniël says:

  In één keer geslaagd door de zeer motiverende en leuke lessen.
  Altijd rust en goede uitleg, helemaal top!

 82. Ashley says:

  Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs, super goede rijschool en super lessen, het was altijd super gezellig tijdens de rijlessen!
  Dolf bedankt voor de lessen!
  En zeker een aanrader

 83. Frank says:

  Rijschool Afrit, de perfecte rijschool waar plezier en prestatiegericht leren samen gaan!
  Dolf is een prettige rijinstructeur, waarbij geen vraag te veel is.
  Ik ga de pepermuntjes en de fijn rijdende Volvo missen!

 84. Annelie Wagteveld says:

  Ik ben net in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij deze fantastische rijschool.
  Dolf is een goede instructeur die fijne uitleg geeft en vooral heel rustig en beheerst te werk gaat.
  Fouten maken mag bij hem en dat zorgt er voor dat er een prettige sfeer is tijdens de lessen.

  Deze rijschool kan ik aan iedereen aanbevelen die zijn/haar rijbewijs wil halen.

  Dolf, bij deze nogmaals heel hartelijk bedankt voor de fijne lessen en ik zal met veel plezier op deze tijd terugkijken!

 85. Daphne Schoemaker says:

  Vanochtend geslaagd voor mijn rijbewijs! Mijn ervaringen met Afrit Meppel zijn heel positief; een ontzettend fijne (grote) auto en een goede sfeer tijdens de lessen. Het RIS-boek gaf een heel goede houvast tijdens het rijden en bracht structuur aan in de lessen.
  Dolf, ontzettend bedankt voor al die uurtjes op de weg!

 86. Rianne Tuin says:

  In 1x geslaagd dankzij deze rijschool! TOP! Tijdens mijn lesperiode heb ik Dolf vooral leren kennen als een vriendelijke, spontane, maar vooral geduldige, rustige man. Hij heeft altijd gezegd als het even niet goed ging dat fouten maken niet erg is en hij helpt je er in alle rust weer bovenop. Hij schenkt veel persoonlijke aandacht aan je en hij heeft niet de mentaliteit van ‘weer een afgeleverd, op naar de volgende’. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden, ook omdat de prijs-kwaliteit verhouding zo goed is!

 87. Stan says:

  Gisteren geslaagd voor mij rijbewijs! Dankzij de fijne lessen van Dolf!
  Altijd op een zeer positieve en rustige manier autorijles gehad. Dolf neemt tijd om situaties duidelijk uit te leggen zodat het de volgende keer weer een stuk beter gaat!

  Dolf, bedankt voor alle steun en lessen!

 88. Jolle says:

  In 1x m’n examen gehaald! De lessen waren duidelijk en gezellig. Dolf blijft altijd heel rustig en geeft op een prettige manier feedback. Nogmaals, bedankt 🙂 !

 89. Julian says:

  Zoek je een rijschool dan is rijschool afrit zeker een aanrader. Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd met dank aan Dolf. Als je iets niet snapt kan je Dolf altijd vragen voor uitleg. Geen vraag is teveel bij Dolf. Ook na afloop van je rit neemt hij even door hoe het het afgelopen uur ging. Dolf is altijd rustig en hij stelt je op je gemak!

  Dolf ontzettend bedankt en ik ga de pepermuntjes missen!!

 90. Robert Mulder says:

  Hoi Dolf,

  Dank voor je engelengeduld 🙂
  Heel erg bedankt voor de fijne lessen en je support.
  Ik ga het nog missen, zo elke week.
  Voor een ieder die nog op zoek is naar een heel prettige rijschool, hoeft niet verder te zoeken.
  Dit is m 🙂

 91. Trijn says:

  Meteen aan te raden deze rijschool! Dolf is een geweldige instructeur die hart voor de ‘klanten’ heeft! Rudolf is in de eerste keer geslaagd! Bedankt Dolf! Je bent een topper!

 92. Rudolf says:

  In 1 keer geslaagd dankzij Dolf! Bedankt!

  Dolf is altijd blijft altijd rustig en legt alles goed duidelijk uit. Snap je het niet? Dan legt hij het met dezelfde kalmte nog een keer uit. Kortom, een topinstructeur! En hij rijdt ook nog eens een mooie Volvo! Ik raad deze rijschool zeker aan!

 93. Isabel says:

  Door Dolf ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs.

  Dolf is een fijne instructeur. Hij is vriendelijk en heeft veel geduld. Als je iets niet snapt, legt hij het graag nog een keer uit.
  Na een rijles neemt hij samen met je door hoe het gegaan is, dit vond ik altijd erg fijn. Tijdens de lessen voelde ik me altijd op mijn gemak, de sfeer in de auto was goed. Fouten maken is niet erg, dat heb ik zeker geleerd tijdens het lessen. Dolf bedankt voor de fijne uren in de auto!!! Ik raad deze rijschool zeker aan!

 94. Jim Elzinga says:

  Ik ben in 1 keer geslaagd mede door de rijlesinstructeur Dolf, die me goed geholpen heeft.
  Zeker een aanrader.

 95. Jacq says:

  Vandaag geslaagd dankzij de goede, rustige lessen van Dolf…Enorm bedankt voor alle gezellige uurtjes en de pepermuntjes niet te vergeten

 96. willianne says:

  Vandaag geslaagd voor mijn examen. Tijdens het lessen word alles rustig en goed uitgelegd, zo was ik goed voorbereid op mijn examen. Zeker een aanrader. Dolf bedankt voor de gezellige uurtjes.

 97. Anet Hofstede says:

  Yes, vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb met veel plezier bij Afrit Meppel gelest. Dolf bereidde je goed voor op het examen en legde alles altijd rustig uit. Zeker een aanrader!
  Hartelijk bedankt Dolf! (:

 98. Benita hofstede says:

  Ik wil Dolf bedanken voor de gezellige lessen. Hij legt alles op een rustige en duidelijke manier uit. Dank zij hem ben ik gelijk de 1e keer geslaagd!

  Zeker een aanrader!!

 99. Frank says:

  Ik ben in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Afrit Meppel! Dolf bereid je goed voor en heb altijd leuke lessen gehad. Een aanrader dus!

 100. Milan Smit says:

  Dolf bedankt voor je goede rijlessen!
  Zeker een aanrader!!

 101. Anke says:

  Dolf bedankt voor alle fijne uurtjes!
  was erg gezellig met je in de auto.. je heb me altijd erg op mijn gemak gesteld tijdens het rijden!

 102. Danique says:

  Vandaag ben ook ik geslaagd voor mijn rijexamen.
  Dolf is een prettige instructeur, hij straalt rust uit waardoor je je snel op je gemak voelt. Een foutje maken is niet erg. Je wordt weer rustig op weg geholpen.
  Dank voor de lessen Dolf!

 103. Jitse says:

  Een hele goeie rijschool, alles word lekker rustig uitgelegd en duidelijk beschreven, veel geleerd en zeer zeker aanteraden!

 104. Martijn says:

  Vandaag ben ik danzkjj Dolf in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik vond het altijd erg leuk om met dolf te lessen. Dolf heeft mij alles op een prettige rustige manier geleerd en dat is zeker aan te raden.

 105. jannieke says:

  Heeel erg bedankt voor de goede lessen, je geduld en gezelligheid.
  Daardoor heb ik kunnen slagen.
  Echt een aanrader!

 106. Liset Bakker says:

  Dankzij Dolf ben ik in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs! Dolf is een heel aardige man die lastige verkeerssituaties altijd rustig met mij besprak. Hierdoor ben ik niet meer bang om deel te nemen aan het verkeer en heb ik zin om auto te rijden! Bedankt Dolf!

 107. Elna says:

  Ik heb met veel plezier mijn rijopleiding afgesloten bij Afrit Meppel. De feedback en tips waren prettig en bruikbaar en het was altijd erg gezellig om een uurtje in de week bij Dolf in de auto te zitten! Nogmaals bedankt, ik raad deze rijschool zeker aan!

 108. Sonja Koch says:

  2014 was voor twee van mijn jongens een topjaar wat afrijden betreft.
  Een paar maanden geleden Jack en gisteren Rick.
  Van de verhalen die ik hoorde, heb ik de conclusie getrokken dat Dolf een top rijinstructeur was met een wereld aan geduld en wijsheid om je veilig de weg op te laten gaan, nadat je, je rijbewijs behaalt hebt.
  Uiteraard ben ik een keer mee geweest om dit te mogen aanschouwen
  Bedank Dolf voor je lessen. Ik wens jou en je leerlingen nog vele veilige kilometers toe voor 2014 en de jaren die nog volgen.

 109. rick says:

  iets meer als een half jaar geleden bij dolf van der veen van rijschool afrit meppel begonnen en vandaag op 15-12-2014 in de ochtend afgereden en in 1 keer geslaagd ik was erg tevreden met dolf zijn manier van aanpak hij legt alles heel duidelijk uit en snap je het niet kun je het nog wel 100 keer vragen en hij legt het je nog steeds rustig uit een man met veel geduld en veel plezier in zijn werk en dat kun je merken in zijn manier van werken hij houdt ook van een praatje en een dolletje maar alles op zijn tijd als hij wil dat je oplet heeft hij daar goeie redenen voor en kun je beter ook luisteren want zijn advies en raad helpen heel veel en in mijn situatie heeft dit erin geresulteerd dat ik met vlag en wimpel ben geslaagd voor zowel theorie en praktijk en dat allemaal in 1 keer een top rijschool als je het mij vraagt en zeker een aanrader ik weet dat er geen punten systeem hier is maar als ik dolf (afrit meppel) een cijfer moet geven van 1 tot 10 krijgt hij toch echt een dikke 10 gigantisch bedankt voor de goeie raad en gezelligheid en natuurlijk niet te vergeten al je geduld dolf van der veen en dat je nog vele mensen aan hun rijbewijs mag helpen met vriendelijke groeten Rick van steenwijk

 110. Saskia says:

  in 1 keer geslaagd!
  ik wil Dolf bedanken voor de leerzame lessen!
  Hartelijk bedankt!!

 111. Bodyl says:

  Zeker een aanrader! Door de duidelijke uitleg en goede feedback vond ik het leuk om te leren autorijden bij meneer Van der Veen. Hartelijk bedankt! 🙂

 112. Emmelien says:

  jaja, vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs!
  Ik kijk met veel plezier terug op de lessen van Dolf, waarin ik veel heb geleerd! De altijd positieve instelling van Dolf heeft me goed gedaan! 🙂
  dus voor iedereen; het is een echte aanrader!

 113. Frank says:

  Hey website ziet er tof uit!

 114. jacky says:

  Ik wil afrit meppel graag bedanken voor de rijlessen en het examen wat een andere rijschool niet lukte na 2 keer lukte afrit meppel in 1 keer. hartelijk dank groet jacky

 115. Tom says:

  In 1 keer geslaagd! Prima ervaring gehad bij deze rijschool. Fijne auto en Dolf was voor mij een goede instructeur, geduldig, kalm en hij kan goed met je reflecteren.
  Bedankt voor de pepermuntjes 😉

 116. Judith says:

  Vanochtend ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs!
  Ik wil Dolf heel erg bedanken voor alle gezellige en leerzame rijlessen.
  Ik vind rijschool afrit meppel zeker een aanrader voor iedereen!

 117. Boy says:

  Ik ben vandaag in 1 x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Er word op een erg rustige manier les gegeven, bevalt heel goed! Een aanrader voor wie er nog mee moet beginnen!

 118. Nick says:

  Gisteren geslaagd met dank aan Rijschool Afrit Meppel.
  Zeker prettige lessen gehad. Had me geen fijnere rijinstructeur kunnen voorstellen, was altijd leuk om weer een uurtje bij Dolf in de auto te zitten.
  Ook de prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed.
  Daarnaast is het lessen in een vrij nieuwe BMW natuurlijk ook altijd fijn.
  Een aanrader voor iedereen die wil beginnen met zijn of haar autorijbewijs!

 119. Lisette says:

  Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs!!
  Ik heb met veel plezier gelest bij Afrit Meppel.
  De manier van lesgeven vond ik erg prettig. In alle rust wordt je het autorijden geleerd.
  Daarnaast zijn de uitleg en feedback duidelijk. Wat ik ook erg prettig vond, is dat Dolf af en toe even voordoet hoe het moet (denk aan drie keer steken op de weg).
  Kortom, een super rijschool die veel aandacht voor je heeft.
  Een echte aanrader!

 120. Leonie says:

  Yup vandaag voor mijn rijbewijs geslaagd!!
  En dit natuurlijk dankzij door.. Rijschool Afrit Meppel. Ik heb er met plezier gelest en ik ben erg tevreden over hoe ik les heb gekregen. Erg prettig dat er één rijinstructeur les geeft, hierdoor krijg je echt persoonlijke aandacht voor het lessen. Ik heb geleerd in een fiat, en afgereden in een bmw 🙂 Super dus en echt een aanrader!

 121. Milan says:

  In één keer geslaagd!
  Ik heb een fijne rijopleiding gehad bij deze rijschool. Dolf is een hele prettige rijinstructeur, omdat hij je in alle rust het autorijden aanleert. Ook is er veel persoonlijke aandacht voor je tijdens de lessen.
  Dolf observeert gedurende de lessen je rijgedrag en kan dit vervolgens moeiteloos samen met je reflecteren. Dit is heel prettig, omdat je dan meer na gaat denken over je eigen rijgedrag en zo tot verbetering kan komen.
  Ik had vanaf de eerste les het idee dat het absoluut niet erg was om fouten te maken. Als er eens iets mis ging, kon Dolf mij in alle rust weer op weg helpen.
  Tenslotte is ook de pakketprijs laag in vergelijking met andere rijscholen. Kortom een hele goede prijs-kwaliteitverhouding!

 122. Edmond says:

  Ik ken Dolf als een aardige, rustige en geduldige man waardoor ik hem als rijinstructeur heel geschikt vind.

 123. Bas van Vleuten says:

  Vond het ok, ook niet duur

 124. Rutger says:

  Vond het fijne lessen, zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

 • Je eerste 2 uur durende rijles voor slechts € 65,-
 • Meld je een nieuwe leerling aan, dan krijg je de volgende rijles gratis!
Contact
Rijschool Afrit Meppel Kiel 4
7944 RA Meppel
Tel: 06 - 14964960
Email: info@afritmeppel.nl

Theorie leren