Geslaagd 2018

 

Laurentz

Vorige week twijfelde je nog, maar vandaag heb je even de puntjes op de i gezet en slaagde daarmee in 1 keer voor je rijbewijs. Top gedaan! Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Iris

Het was geen pretje om vanmorgen in de stromende regen te rijden, maar je liet zien dat je een goede chauffeur bent. Daarmee slaagde ook jij in 1 keer voor je rijbewijs. Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

Hilleen in 1x geslaagd!

Vol vertrouwen begon je aan je examenrit en liet je zien dat je veilig en vlot aan het verkeer deelneemt. Je bent nu de trotse eigenaar van de roze pas en kunt lekker op pad om zelf kilometers te maken. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Annet

Vandaag heb je laten zien dat je een goede deelnemer aan het verkeer bent. Je kreeg een compliment van de examinator. Nu vol vertrouwen kilometers maken. Veel plezier van de roze pas

 

 

 

 

 

Nilani

Je bent een echte doorzetter en dat werd vanmorgen beloond, want je hebt nu je rijbewijs in de pocket. Nu zelfstandig kilometers maken. Veel veilige kilometers toegewenst.

 

 

 

 

 

Bastiaan

Na een mooie examenrit ben je nu de trotse eigenaar van de roze pas. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

Henk

Je hebt er hard voor geoefend tijdens het lessen. Dat werd vandaag beloond en je hebt het roze kaartje nu in de pocket. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

Niels

Je vond het spannend, maar je loste uiteindelijk alles heel goed op en daarmee liet je zien dat je een prima chauffeur bent. Ook jij slaagde in 1 keer voor je rijbewijs. Nu kun je zelfstandig met de auto naar school.  Veel plezier van je rijbewijs.

 

 

 

 

 

 

Stijn

Vandaag was de dag! Je liet zien dat je een goede chauffeur bent en slaagde in 1 keer voor je rijbewijs. Nog even onder begeleiding op pad en daarna zelf kilometers maken. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

Carolien.

Je hebt laten zien dat je een doorzetter bent en dat is vandaag beloond met het behalen van de roze pas. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

Jarne

Je harde werken werd vandaag beloond en nu ben je de trotse bezitter van de roze pas. Nog een poosje met begeleiding rijden en daarna lekker zelfstandig op pad. Veel plezier van je rijbewijs.

 

 

 

 

 

Iris

Wat heb je een goede prestatie neergezet en daardoor ben je mooi in 1 keer geslaagd! Tot november nog even onder begeleiding rijden en daarna lekker op pad en kilometers maken. Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

Jerrald

Je vond het spannend, maar door de goeie klik met de examinator heb je nu je rijbewijs in de pocket. En je haalde het ook nog eens in 1 keer! Nu kun je lekker op pad in je Peugeot. Veel rijplezier en veilige kilometers toegewenst.

 

 

 

 

 

Anouk

Je reed je rit heel ontspannen en liet daarmee zien dat je een prima chauffeur bent. Daardoor slaagde je in 1 keer. Nu lekker kilometers maken. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Nonna

Je liet vandaag zien dat je een doorzetter bent en dat werd beloond met de felbegeerde roze pas. Lekker op pad en kilometers maken. Veel plezier van je rijbewijs.

 

 

 

 

 

Isa

Vandaag reed je zelfverzekerd je examenrit. Het resultaat: de roze kaart in de pocket en ook nog in 1 keer gehaald! Nu zelfstandig op pad en kilometers maken. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Stefan in 1 keer geslaagd!

Je bent een natuurtalent want in korte tijd ben je de trotse bezitter geworden van de roze pas. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

Lars

Vandaag ben je, na een goede examenrit, de trotse eigenaar geworden van de felbegeerde roze pas! Top gedaan. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Nick geslaagd!

Wij wisten al dat je een goede chauffeur was en dat liet je vanmiddag ook aan de examinator zien. Eerst nog een paar maanden met begeleider rijden en daarna zelfstandig kilometers maken. Veel plezier van je rijbewijs.

 

 

 

 

 

Jessie

Je had een goede klik met de examinator en je reed ontspannen door Meppel. Je bent nu de trotse bezitter van de roze pas. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Esther in 1 keer geslaagd!

Zelfverzekerd ging je op pad en liet je zien dat je een goede chauffeur bent. Daarmee je rijbewijs in de pocket. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Roy

Wij wisten al dat je veilig kon autorijden en vandaag heb je de examinator er ook van overtuigd. Goed gedaan Roy. Veel plezier van je rijbewijs.

 

 

 

 

 

Erik Jan

Je wilde niet onderdoen voor je twee zussen en slaagde vandaag ook in 1 keer voor je rijbewijs. Top gedaan. Nu zelf op pad en kilometers maken. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Lisa

Wat vond je het spannend, maar ondanks dat, had je je zenuwen in bedwang en reed je een prima rit door Meppel en liet je zien dat je een goede chauffeur bent. Top gedaan Lisa. Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

Dennis geslaagd!

Je hebt er keihard voor gewerkt en dat werd vandaag beloond. Super Dennis! Je bent nu de trotse bezitter van de roze pas en je popelt om een auto te kopen en zelf op pad te gaan. Veel veilige kilometers toegewenst.

 

 

 

 

 

Yigi

Vandaag reed je prima rond in Meppel en daardoor slaagde je in 1 keer voor  je rijbewijs. Super gedaan. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

Iva

Je reed prima vandaag, loste alles goed op. Daardoor slaagde je mooi in 1 keer. Veel plezier van je rijbewijs en veel veilige kilometers toegewenst.

 

 

 

 

 

 

Lotte geslaagd!

De examinator stelde je op je gemak en daardoor kon je laten zien dat je een goede chauffeur bent. Nu ben je de trotse bezitter van de roze pas. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

Thom

Je kreeg een compliment van de examinator dat je een prettige chauffeur bent. Je slaagde dan ook in 1 keer voor je rijbewijs. Top gedaan! Nu zelf kilometers maken en veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

 

Britt

Je hebt er hard voor gewerkt en vandaag liet je zien dat je een prima chauffeur bent, want je reed een mooie examenrit en behaalde daarmee je rijbewijs. Veel plezier van je rijbewijs.

 

 

 

 

 

 

Ariën

Je liet je niet van de wijs brengen door de storm, maar reed een goede examenrit. Daardoor ben jij ook de trotse bezitter geworden van het rijbewijs. Eerst nog een poosje op pad met je begeleiderspas. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

26731267_769453666580828_9125719165668238455_nWout, de 1e geslaagde in 2018!

Wij wisten al dat je een goede chauffeur bent en dat liet je vanmorgen ook zien. Daardoor slaagde je in 1 keer voor je rijbewijs. Top gedaan Wout en va eind januari mag je zelfstandig op pad. Veel rijplezier toegewenst.

  • Je eerste 2 uur durende rijles voor slechts € 65,-
  • Meld je een nieuwe leerling aan, dan krijg je de volgende rijles gratis!
Contact
Rijschool Afrit Meppel Kiel 4
7944 RA Meppel
Tel: 06 - 14964960
Email: info@afritmeppel.nl

Theorie leren