Geslaagd 2022

4ed29753-1303-4dc5-9d99-6907a41d622a

Jessica

Je had je rijbewijs al in Australië gehaald, maar moest toch ook in Nederland opnieuw je rijbewijs halen. Vandaag was het zover en je slaagde op de laatste examendag van dit jaar mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Nu snel naar het gemeentehuis om de roze pas op te halen. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 


Amber

Amber

Je hebt laten zien dat je een prima chauffeur bent en slaagde daarmee in 1 x voor je rijbewijs. Nu lekker op pad en kilometers maken. Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

Minoesch

Minoesch

Yes, na een mooie examenrit ben je nu de trotse bezitter van de roze pas. Veel rijplezier en veilige kilometers toegewenst

 

 

 

 

 

 

Mahari

Mahari

Je hebt er hard voor gewerkt en dat werd vandaag door de examinator beloond, want je slaagde in 1x voor je rijbewijs. Nu snel naar het gemeentehuis om de roze pas aan te vragen. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

853caeab-ab05-49e3-a983-c58549d30be6Sterre

Vol zelfvertrouwen ging je op pad en je liet een mooie rit aan de examinator zien. Daarmee slaagde je in 1x voor je rijbewijs. Nu kun je een mooie auto uit gaan zoeken. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Linmin Zheng

Linmin Zheng

Je hebt er hard voor gewerkt en vandaag heb je laten zien dat je vlot en veilig aan het verkeer deelneemt. Nu snel naar het stadhuis om je rijbewijs aan te vragen. Veel veilige kilometers toegewenst

 

 

 

 

 

Martijn

Martijn

Je mag naar het stadhuis om je rijbewijs aan te vragen, want je slaagde vandaag in 1x voor je rijbewijs. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

Belinda

Belinda

Je reed een mooie examenrit en slaagde daarmee in 1 keer voor je rijbewijs. Nu snel je rijbewijs aanvragen om daarna zelfstandig op pad te kunnen. Veel veilige kilometers toegewenst.

 

 

 

 

 

 

Kim

Kim

Als een volleerd chauffeur reed je je examenrit en je slaagde daarmee mooi in 1 keer voor je examen. Je bent de eerste geslaagde in de Toyota RAV 4. Nu snel naar het stadhuis om de roze kaart aan te vragen.

 

 

 

 

 

Thomas

Thomas

Wij wisten allang dat je een goede chauffeur bent en daar heb je de examinator vandaag ook van overtuigd. Je hebt mooi je rijbewijs in de pocket en kunt nu lekker zelf op pad. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

Recente reacties
Archief
Categorieën
  • Geen categorieën