Geslaagd 2014

 

IMG_2644Bodyl

Vandaag heb je de examinator laten zien dat je veilig en vlot aan het verkeer kunt deelnemen.Van harte gefeliciteerd en veel plezier van je rijbewijs!

 

 

 

 

IMG_2643
Emmelien

Vandaag heb je de examinator overtuigd dat je vlot en veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Van harte gefeliciteerd met de felbegeerde roze pas!
IMG_2632Jack

Het is je gelukt! Bij Rijschool Afrit Meppel ben je in één keer geslaagd. Van harte gefeliciteerd en veel plezier met je rijbewijs.

 

 

 

 

IMG_2599
Josanne

Vandaag, op de 8e van de 8e maand om 8.00 uur, heb je de examinator laten zien dat je veilig en vlot aan het verkeer deelneemt. Van harte gefeliciteerd en veel rijplezier toegewenst.

 

 

IMG_2134Tom

Je hebt vandaag laten zien dat je een prima chauffeur bent. Ondanks dat je maar weinig lessen hebt gehad, ben je in één keer geslaagd! Van harte en veel plezier met je rijbewijs.

 

 

 

IMG_2129Martijn

Van harte gefeliciteerd met je rijbewijs. Je liet je niet uit het veld slaan en dat is vandaag beloond. Proficiat met de roze kaart.

 

 

 

 

IMG_2128Judith

Je hebt vandaag een mooie rit gereden. Van harte gefeliciteerd en veel veilige kilometers toegewenst. Dit examen is binnen. Nu je schoolexamen nog!
IMG_2125 - kopieBoy

Geslaagd, en dat in één keer! Van harte gefeliciteerd hiermee. Veel rijplezier en veilige kilometers toegewenst
IMG_2050

Rick

Je hebt er hard voor gewerkt en vandaag ben je geslaagd voor je rijbewijs! Van harte gefeliciteerd en veel veilige kilometers toegewenst.

 

 

IMG_2044

Matthijs

Wij wisten al wel dat je een goede chauffeur bent en vandaag heb je de examinator daar ook van overtuigd. Gefeliciteerd met het in één keer behalen van de felbegeerde roze pas.

 

 

 

 

 

IMG_2042Youri

Vandaag liet je zien dat je een prima chauffeur bent en slaagde je in één keer! Van harte gefeliciteerd en veel plezier met je rijbewijs.

 

 

 

 

 

IMG_2040 kopie

 

Rosalie

Vandaag heb je  een mooie examenrit gereden en daarmee de examinator overtuigd van je kunnen. Van harte gefeliciteerd en veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

IMG_2019Lisette

Vandaag heb je laten zien dat je veilig en vlot aan het verkeer kunt deelnemen. Van harte gefeliciteerd!

 

 

 

 

 

 

IMG_2018 kopie

Nick

Ondanks dat je er tegenop zag, heb je vandaag de examinator weten te overtuigen. Van harte gefeliciteerd en veel plezier van je rijbewijs!

 

 

 

 

 

 

IMG_1978

Alwin

Vandaag heb je een mooie rit gereden en heb je het roze pasje in één keer gehaald! Van harte gefeliciteerd en veel veilige kilometers toegewenst.

 

 

 

 

 

 

IMG_1968

Lisette

Je hebt een mooie rit gereden waarin je de examinator hebt overtuigd dat je vlot en veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Van harte gefeliciteerd en veel rijplezier toegewenst!

 

 

 

Rick

Je reed vanmorgen een mooie examenrit en je slaagde in 1 keer! Proficiat en veel plezier met je rijbewijs.

Awanthi

Je doorzettingsvermogen is vanmorgen beloond en je haalde in 1 keer je rijbewijs! Van harte gefeliciteerd en veel veilige kilometers toegewenst.

Saskia

Je hebt vandaag een mooie examenrit gereden en de examinator beloonde je met het roze pasje. Je slaagde in 1 keer! Van harte gefeliciteerd en veel plezier met je rijbewijs.
Joran

Vanmiddag heb je de examinator laten zien dat je veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Van harte gefeliciteerd en succes met de aanschaf van een auto. Veel veilige kilometers toegewenst!

Marriët

Je hebt vandaag een mooie examenrit gereden. Van harte gefeliciteerd met het in één keer behalen van je rijbewijs. Veel rijplezier toegewenst.

  • Je eerste 2 uur durende rijles voor slechts € 65,-
  • Meld je een nieuwe leerling aan, dan krijg je de volgende rijles gratis!
Contact
Rijschool Afrit Meppel Kiel 4
7944 RA Meppel
Tel: 06 - 14964960
Email: info@afritmeppel.nl

Theorie leren