Geslaagd 2023

Tiegist

Tiegist

Je bent een echte doorzetter. Vandaag heb je aan de examinator laten zien dat je veilig aan het verkeer kunt deelnemen.  Nu snel een afspraak maken op het gemeentehuis. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

53504317-813d-47d9-8f4f-d6bd39fcdd85

Nataliia

Vol zelfvertrouwen reed je jouw examenrit en dat is beloond. Je bent in 1x geslaagd en je kunt nu je Nederlandse rijbewijs aanvragen. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

 

 

 

William

William

Je reed een mooie examenrit en daarmee ben je nu de trotse bezitter van de roze kaart. Vlug naar het stadhuis om je rijbewijs aan te vragen. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Daniëlle

Daniëlle

Je hebt er hard voor gewerkt en na een mooie examenrit mag je naar het stadhuis om je rijbewijs aan te vragen. Veel plezier ervan en veel veilige kilometers toegewenst.

 

 

 

 

 

MariekeMarieke

Nooit verwacht, maar uiteindelijk toch gelukt! Je reed vandaag vol zelfvertrouwen je examenrit en dat werd beloond met het behalen van je rijbewijs. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

 

 

 

127697a8-6371-459c-a6ce-ab1783f496fcDimitri

Weer of geen weer, voor Dimitrie maakte dat niet uit. Na een mooie examenrit is hij in 1x geslaagd voor zijn rijbewijs. Nu snel naar het stadhuis om de roze kaart aan te vragen. Veel rijplezier toegewenst.

Recente reacties
Archief
Categorieën
  • Geen categorieën