Geslaagd 2019

 

Remco

Remco

Zelfverzekerd reed je je examenrit en dat resulteerde erin dat je in 1 keer bent geslaagd voor je rijbewijs. Voor jou ook een mooi begin van de kerstvakantie. Geniet van je roze pas en veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Stefan

Stefan

Wij wisten al dat je een prima chauffeur bent, maar dat heb je vanmorgen ook aan de examinator laten zien. Resultaat? In 1 keer geslaagd voor je rijbewijs. Een mooi begin van de kerstvakantie. Nu zelfstandig op pad en kilometers maken. Veel plezier van je rijbewijs.

 

 

 

 

Irene

Irene

Mooier kerstcadeau kun je niet krijgen. Vandaag netjes in 1 keer geslaagd voor je rijbewijs. Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

 

Jorrin

Jorrin

Vandaag was het dan zover. Je mocht laten zien dat je een prima chauffeur bent. En dat heb je gedaan! Resultaat: in 1 keer geslaagd voor je rijbewijs! Nu lekker zelfstandig op pad.

 

 

 

 

 

Patrick

Patrick

Vol vertrouwen begon je aan je examenrit en liet je zien dat je veilig en vlot aan het verkeer deelneemt. Daardoor ben je nu de trotse bezitter van de roze kaart. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Jelle

Jelle

Je had er geen last van dat het vrijdag de dertiende was, want je slaagde mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

Isabelle

Isabelle

Je vond het spannend, maar dat liet je niet merken tijdens de examenrit. Daarmee liet je zien dat je een goede chauffeur bent en de examinator beloonde dat met de roze kaart. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Xander

Xander

Vandaag was het dan zover en je hebt tijdens je examenrit laten zien dat je veilig en vlot aan het verkeer deelneemt. Daarmee maakte je de examinator blij en slaagde je mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

 

 

 

Justin

Justin

Je was een vlotte leerling en had het rijden snel onder de knie. Tijdens je examenrit liet je zien dat je een prettige chauffeur bent en loste je alles vlot en veilig op. Ook jij slaagde mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Jade

Jade

Je had je zenuwen goed onder controle en maakte de examinator blij met een mooie examenrit. Daarmee slaagde je mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

Marnix

Marnix

Je hebt vandaag laten zien dat je vlot en veilig deelnam aan het verkeer en nu ben je de trotse bezitter van de roze pas. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Tamir

Tamir

Je vond het best spannend, maar je slaagde toch maar mooi even in 1 keer voor je rijbewijs. Nu lekker kilometers maken. Veel plezier met je rijbewijs.

 

 

 

 

 

Karin

Karin

Tijdens de lessen liet je steeds zien dat je een prima chauffeur bent. Vanmorgen had je alles onder controle tijdens de examenrit en maakte je de examinator blij. Zo slaagde jij ook in 1 keer voor je rijbewijs. Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

Krijn

Krijn

Je zit middenin je examens, maar je liet vanmiddag ook even zien dat je een prima chauffeur bent. De examinator was dik tevreden en jij hebt je rijbewijs in de pocket. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Roene

Roene

Je hebt er hard voor gewerkt en vanmorgen reed je ontspannen en loste je de situaties veilig op. Hiermee liet je de examinator zien dat je een goede chauffeur bent. Veel plezier van je rijbewijs.

 

 

 

 

 

EstherEsther in 1 keer geslaagd!

Vol zelfvertrouwen begon je aan je examenrit en liet je zien dat je een goede chauffeur bent. Daarmee ben je nu de trotse bezitter van de roze kaart. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Kyra

Kyra

Door keihard te werken, kwam je stap voor stap dichter bij het beoogde resultaat. Je overtuigde de examinator en nu heb jij ook je rijbewijs in de pocket. Veel plezier ervan!

 

 

 

 

 

Leonie

Leonie

Je hebt er hard voor gewerkt en dat werd vandaag beloond. Je bent nu de trotse bezitter van de roze pas. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

Berber

Berber

Vol zelfvertrouwen begon je aan je rijexamen en je wist lastige situaties goed op te lossen. Dat werd dan ook beloond en je hebt je rijbewijs in de pocket. Veel plezier van je rijbewijs.

 

 

 

 

 

Kas

Kas

Je reed prima, bediende de auto uitstekend en je had alles onder controle. Dat moest wel beloond worden met de roze kaart. Ook jij slaagde in 1 keer! Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Martijn

Martijn

Vanmorgen liet je zien dat je een goede chauffeur bent en slaagde je mooi in 1 keer voor je rijbewijs! Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

 

Floor

Floor

Je bent een doorzetter en dat resulteerde vanmorgen in het halen van je rijbewijs. Je reed een mooie examenrit en bent nu de trotse bezitter van de roze pas. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Ramon

Ramon

Wij wisten al dat je een goede chauffeur bent en daar heb je de examinator vandaag ook van overtuigd. Je hebt je rijbewijs in de pocket. Veel plezier ervan.

 

 

 

 

 

Stijn

Stijn

Je hebt er hard voor gewerkt en dat werd vanmorgen dan ook beloond. Ook jij slaagde in 1 keer voor je rijbewijs! Veel rijplezier toegewenst en geniet van je rijbewijs.

 

 

 

 

 

Matthijs

Matthijs

Veilig en vlot reed je tijdens je examenrit door Meppel en daarmee heb je mooi in 1 keer je rijbewijs gehaald. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

 

 

 

Rowan

Rowan

Je liet je niet van de wijs brengen door de sneeuw en liet zien dat je een goede chauffeur bent. Je slaagde dan ook in 1 keer voor je rijbewijs. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Gerben

Gerben

Je hebt er hard voor gewerkt en dat heeft vanmorgen resultaat gehad. Je bent nu de trotse bezitter van de roze pas! Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

ManonManon

Vol overtuiging en zelfvertrouwen begon je aan je examenrit en je slaagde dan ook mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Tot november nog met begeleiding rijden en lekker veel ervaring opdoen. Veel plezier van de roze pas.

  • Je eerste 2 uur durende rijles voor slechts € 65,-
  • Meld je een nieuwe leerling aan, dan krijg je de volgende rijles gratis!
Contact
Rijschool Afrit Meppel Kiel 4
7944 RA Meppel
Tel: 06 - 14964960
Email: info@afritmeppel.nl

Theorie leren