Geslaagd 2021

 

Elske

Elske

Wat heb jij een mooie groei laten zien tijdens de rijlessen. Dat werd vandaag beloond, want je slaagde in 1x voor je rijbewijs. Een mooie afsluiting van het jaar. Nu snel naar het gemeentehuis om de roze pas aan te vragen. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Niels

Niels

Het jaar eindigt voor jou goed, want je kreeg de complimenten van de examinator voor je mooie examenrit. Daarmee slaagde je mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

 

 

 

WhatsApp Image 2021-12-23 at 19.29.41

Elias

Een mooier kerstcadeau kon je je niet wensen, want na een goede examenrit slaagde je in 1 keer voor je rijbewijs. Nu vlug naar het gemeentehuis om de roze kaart aan te vragen. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Remco

Remco in 1 keer geslaagd!

Voor jou begon de week heel goed, want na een mooie, ontspannen examenrit werd je de trotse bezitter van de roze kaart. Nu lekker op pad en kilometers maken. Veel plezier van je rijbewijs.

 

 

 

 

 

Olaf

Olaf

Voor jou was het een mooie afsluiting van de week, want ook jij slaagde in 1 keer voor je rijbewijs. Veel plezier van je rijbewijs en veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Matthijs

Matthijs

Vandaag was een topdag voor jou, want je slaagde maar mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Nu snel naar het gemeentehuis om de roze kaart aan te vragen. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

WhatsApp Image 2021-11-29 at 17.37.12

Jacolien

De week begon goed voor je, want je hebt een prima examenrit gereden en daarmee slaagde je in 1 keer voor je rijbewijs. Nog even een maandje onder begeleiding rijden en dan lekker zelf kilometers maken. Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

Thierry

Thierry

Je was de gelukkige om met 2 examinatoren op pad te gaan en je hebt ze beiden overtuigd dat je een prima chauffeur bent. Nu snel naar het gemeentehuis om de roze pas op te halen. Veel veilige kilometers toegewenst.

 

 

 

 

 

Andy

Andy

Het heeft even geduurd voordat je af kon rijden, maar dat wachten werd beloond, want je slaagde mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Nu lekker kilometers maken in je eigen auto. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

735F8E22-BFAA-41BB-91AF-BF7AAD3EBDD7Youri

Vandaag was het dan zover: je hebt laten zien dat je een prima chauffeur bent en nu kun je naar het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Veel plezier van je rijbewijs.

 

 

 

 

 

Hugo

Hugo

Je liet vandaag zien dat je een goede chauffeur bent en dat je veilig aan het verkeer deelneemt. Dat werd beloond met de roze pas. Jij mag ook naar het gemeentehuis en dan veel kilometers maken. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

Esther

Esther

Vanmiddag was het dan zover. Je reed vol vertrouwen tijdens je examenrit en daarmee slaagde je mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Nu snel naar het gemeentehuis en dan lekker op pad. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

 

 

 

Anatal

Anatal

Je hebt er hard voor gewerkt en vandaag was het dan zover. Je hebt een gezellige examenrit gereden en nu ben je de trotse bezitter van de roze kaart. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Fleur

Fleur

Wij wisten allang dat je een goede chauffeur bent en dat werd vandaag bevestigd, want je slaagde in 1 keer voor je rijbewijs. Een mooi begin van je vakantie. Nu snel naar het gemeentehuis en dan lekker op pad in de Fiat. Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

Indy

Indy

Je had alles prima onder controle tijdens je examenrit en daarmee slaagde je mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Ook jij mag naar het gemeentehuis om de roze pas op te halen. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

Chantal

Chantal

Je kreeg complimenten van de examinator voor je examenrit en slaagde mooi in 1 keer voor je rijbewijs.  Nu snel naar het gemeentehuis en daarna lekker op pad. Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 


Ilse

Ilse in 1 keer geslaagd!

Je week is heel goed begonnen, want je liet de examinator zien dat je vlot en veilig aan het verkeer deelneemt. Daardoor heb je nu de roze kaart in de pocket. Op naar het gemeentehuis. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Michelle

Michelle

Het was een topdag voor jou, want na een ontspannen en gezellige examenrit slaagde je mooi in 1 x voor je rijbewijs. Je mag meteen zelfstandig op pad. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

 

 

 

Danielle

Danielle

Je hebt vandaag laten zien dat je een prima chauffeur bent en dat werd beloond. Je slaagde in 1 keer voor je rijbewijs. Nu snel naar het gemeentehuis om de roze kaart te halen. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

Olivier

Olivier

Ook jij moest lang wachten tot je kon afrijden en je vond het best spannend. Maar dat liet je niet merken tijdens de examenrit en je slaagde mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

Kris

Kris

Het was vandaag een topdag voor jou, want je slaagde, na een lange stop door de lockdown,  mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Op naar het gemeentehuis om de felbegeerde roze pas op te halen. Veel rijplezier ermee.

 

 

 

 

 

Emily

Emily

Ook jij liet vandaag zien dat je het rijden niet bent verleerd en je slaagde mooi in 1 keer voor je rijbewijs. De examinator complimenteerde je en nu heb je mooi de roze pas in de pocket. Veel rijplezier toegewenst

 

 

 

 

 

Vera

 

Vera

Gelukkig had jij geen rij-achterstand door de lockdown, want je slaagde vandaag mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Nu snel een afspraak maken op het gemeentehuis en dan lekker op pad. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

 

 

KellyKelly

Je geduld werd behoorlijk op de proef gesteld, want door de lockdown kon je niet afrijden voor je rijbewijs. Vandaag, 5 maart,  was het dan eindelijk zover! Je liet zien dat je het veilig en vlot deel nemen aan het verkeer niet bent verleerd, want je slaagde mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Op naar het gemeentehuis om de felbegeerde roze pas op te halen. Veel rijplezier toegewenst.

  • Je eerste 2 uur durende rijles voor slechts € 65,-
  • Meld je een nieuwe leerling aan, dan krijg je de volgende rijles gratis!
Contact
Rijschool Afrit Meppel Kiel 4
7944 RA Meppel
Tel: 06 - 14964960
Email: info@afritmeppel.nl

Theorie leren