Geslaagd 2020

 

Sander

Sander

Je hebt de examinator vlot overtuigd van je kunnen, want je was binnen een half uur terug. Volgens de examinator klopte alles en slaagde je daarmee mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Nu zelf op pad en kilometers maken. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

Janieke

Janieke in 1 keer geslaagd!

Yes, het is je gelukt en je mag naar het gemeentehuis. Veel plezier straks van de roze kaart.

 

 

 

 

 

 

Johan

Johan

Je hebt er hard voor gewerkt, maar je bent nu de trotse bezitter van de roze kaart. Veilige kilometers en veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

Ilse

Ilse

Yes! die is binnen en ook nog eens een keer in 1 keer geslaagd. Op naar het gemeentehuis en dan kilometers maken. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

 

 

 

 

Lijske

Lijske

Wij wisten het allang, maar vanmiddag werd bevestigd dat je een goede chauffeur bent. Je hebt je rijbewijs in the pocket. Veel plezier ervan!

 

 

 

 

 

 

Corine

Corine

Je liet zien dat je een goede chauffeur bent en nu mag je maandag naar het gemeentehuis, want je bent in 1 keer geslaagd voor je rijbewijs. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

651278faecab8a34a46b219594b4dad1

Sam

Je hebt de problemen tijdens de examenles op een goede manier weten op te lossen en daardoor slaagde jij ook mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Eerst nog even onder begeleiding rijden en daarna zelfstandig op pad. Veel plezier van de roze kaart.
NickNick in 1 keer geslaagd!

Je hebt de examinator vlot overtuigd van je rijkunst. Hij had dan ook geen enkel commentaar. Nu kun je lekker zelfstandig op pad. Veel rijplezier toegewenst en succes met je mariniersopleiding.

 

 

 

 

 

 

Sarah (2)

 

Sarah

Op een slechte generale volgt vaak een goede finale. Dat heb je vandaag laten zien en nu heb je je rijbewijs op zak. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

 

 

 

Jolijn

Jolijn

Je zag erg tegen het examen op, maar die spanning viel weg tijdens het examen en liet je zien dat je een goede chauffeur bent. Daarmee slaagde je mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

MaartjeMaartje

Die is in the pocket! Vandaag mooi in 1 keer geslaagd voor je rijbewijs. Nu lekker zelfstandig op pad. Veel plezier van je rijbewijs.

 

 

 

 

 

 

4feae298-e98d-46cd-9e25-ef0ab2e04c01

Sybren

Tijdens de rijlessen reed je altijd heel stabiel en dat deed je vanmiddag ook tijdens je examenrit. Je hebt daarmee de examinator overtuigd van je kunnen en hebt nu je rijbewijs op zak. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

 

 

 

 

546c2ee9-7836-4f5d-b0ec-7f79cedd1002

Yari

Je bent een doorzetter en hebt tijdens de rijlessen steeds hard gewerkt. Die inspanning werd vanmorgen beloond: je hebt je rijbewijs gehaald! Nu veel ervaring opdoen en daarbij veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

634f9680-7f2f-4cca-952b-ff8ca8a8ec15

Lars

Het is je gelukt! Je wist goed met de spanning om te gaan en reed veilig en vlot door Meppel. Daardoor ben je nu de trotse bezitter van de roze kaart. Veel rijplezier toegewenst.

 

 
Rosanne

Rosanne

Je hebt je vakantie voor je rijexamen uitgesteld. Tijdens de rit reed je ontspannen en je kon het goed vinden met de examinator. Je liet zien dat je veilig en vlot aan het verkeer deel kan nemen en nu ben je de trotse bezitter van de roze pas. De vakantie kan beginnen. Geniet van je rijbewijs en van je vakantie.

 

 

 

 

 

Martijn

Martijn

Volzelfvertrouwen ging je op pad met de examinator en reed je een mooie examenrit. Ook jij bent nu de trotse bezitter van de roze pas en kan de roadtrip voor jou beginnen. Veilige kilometers toegewenst

 

 

 

 

 

 

IvoIvo

Je hebt vandaag laten zien dat je een prima chauffeur bent en daarmee heb je je rijbewijs in de pocket. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

2211BB13-84F1-4FF2-A8AF-94E8EA907BBCSjoerd

Het heeft even geduurd voordat je examen kon doen. Dat wachten werd vandaag beloond, want je slaagde na een mooie examenrit in 1 keer voor je rijbewijs. Nu lekker zelfstandig op pad. Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerieke

Gerieke

Wat wij allang wisten, kwam vanmiddag uit: je bent een prima chauffeur. Daarmee heb je mooi je rijbewijs op zak. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

 

 

 

 

Stephen

Je hebt vandaag de examinator overtuigd dat je een prima chauffeur bent en daarmee slaagde je in 1 keer voor je rijbewijs. Nu zelfstandig op pad en lekker kilometers maken. Veel plezier van de roze kaart.

 

 

 

 

 

 

Julia

Julia

Je hebt er hard voor gewerkt en vandaag was het dan zover. Je reed een mooie examenrit en daardoor ben je nu de trotse bezitter van de roze pas. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

NielsNiels in 1 keer geslaagd!

Je reed vol zelfvertrouwen door Meppel en liet zien dat je een prima chauffeur bent. Daarmee heb je mooi je rijbewijs in de pocket. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

Martijn

Martijn

Je hebt vanmiddag laten zien dat je een natuurtalent bent en kreeg zelfs een compliment van de examinator: je had de mooiste rit van deze dag gereden. Daardoor slaagde je mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Nu eerst nog een tijd onder begeleiding rijden en daarna zelfstandig op pad. Veel plezier van de roze pas.

 

 

 

 

 

Clarinde

Clarinde

Er wordt vaak gezegd: drie keer is scheepsrecht en dat klopte vandaag. Je bent de derde geslaagde van vandaag en je harde werken werd beloond. Nu ben je de trotse bezitter van de roze pas. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

Guus

Guus in 1 keer geslaagd!

Tijdens je examenrit reed je ontspannen door Meppel en had je alles onder controle. Daardoor ben je nu de trotse eigenaar van de roze kaart. Tot juni onder begeleiding kilometers maken en daarna zelfstandig op pad. Veel rijplezier toegewenst.

 

 

 

 

 

 

ChantalChantal

Je reed een prima examenrit en slaagde daarmee mooi in 1 keer voor je rijbewijs. Je bent de eerste geslaagde in 2020! Tot april onder begeleiding op pad en daarna zelfstandig kilometers maken. Veel plezier van de roze pas.

Recente reacties
Archief
Categorieën
  • Geen categorieën